Przyszed³ czas na Pierwsze SmackDown! na OWF'ie ! Jesli rozegracie walki to bedzie Royal Rumble ! Bez ceregieli, karta przedstawia siê tak !
1# Contender to WHC Title
Normal Match
vs
2# Contender to WHC Title
Tables Match
vs
1# Contender to IC Title
Ladder Match
vs
2# Contender to IC Title
Hardcore Match
vs
Us³ysza³em gong. W g³owie zaczy³y mi siê roiæ urojenia ró¿nego typu. Lecz ja sam dobrze wiem, ¿e jest to najwa¿niejsza walka, jak do tej pory, a byæ mo¿e najwa¿niejsza w mojej karierze. Po chwili tych z³udzeñ podchodze do mojego rywala. Gdy jestem ju¿ nieopodal niego, zaczynam do niego mówiæ - Because I'm The Miz, I'm Awesome! Po tych s³owach jescze dok³adam klasycznego li¶cia w polik Alberta, by go roz³o¶ciæ. Meksykanin ledwo co nie eksploduje ze z³o¶ci, a ja szyderczo siê u¶miecham w jego kierunku, ale to tylko chwile, bowiem zaraz przechodze do ataku. Mianowicie kopi±c w brzuch rywala, wykonuje równie¿ Snap DDT! Alberto poczu³ na twarzy ch³odny smak maty. Wiêc nie zwlekaj±c na nic, zaczynam wspinac siê na naroznik, gdy ju¿ tam jestem, a Albercik wstanie, wykonuje potezne Diving Crossbody. Meksykanin znowu zaliczy³ bolesne spotkanie z dechami, wtedy zaczynam go torturowaæ, robie to przez stompowanie jego torsu, robie to dotad az sedzia nie nakarze przestac, a gdy ten moment nastaje, odstepuje, i postanawiam zlapac troche tchu. Nie robiê tego d³ugo, poniewa¿ mój rywal zaraz wstaje, gdy juz stoi, lapie go za reke i poteznym irish whipem popycham na przeciwlegle linki. Alberto odpi³ siê od linek i biegnie w moim kierunku, wtedy wykonuje potezny shoulder block. Gdy Meksykanin lezy, ja zaczynam tauntowac do publicznosc, ktora nie jest zadowolona obecnoscia moja, jak i alberta, no ale coz, mnie to cieszy...
1.Mike Mizanin
2.The Miz
3.Skull Crushing Finale, Mizard of Oz, Reality Check Camel Clutch, Discus Punch, Swinging corner clothesline, Snap DDT, Drpokick, Clothesline, Big Boot, Diving Crossbody, German Suplex
4.Technik i wytrzyma³o¶ciowy
5.SmackDown!
6.15 000$
7.185cm
8.105kg
9.100%
10.I Come To Play
12.Hell
13.
14.33756231
Idê powoli do naro¿nika i siê rozgrzewam.K±tem oka patrzê na mojego przeciwnka czekam na 1 krok przeciwnika . Wreszcie zaczyna biec na mnie ,a ja go czêstujê Clothesline'm . Czekam a¿ siê podniesie i wykonujê Chop i tak 3 razy . W koñcu podnoszê go i Irish Whip w naro¿nik . Kiedy siê odbije ja biegnê i wykonujê z miejsca Chop . Ci±gnê go na ¶rodek ringu i wykonujê 7 punchy w twarz by by³ zamroczony potem 10 punchy i 11 tak mocny by upad³.Gdy jeste¶my przy naro¿niku ja wykonujê 7 ciosów kolanem (3 w brzuch i 4 w twarz ,gdy bêdzie skulony).Po chwili odbijam siê od lin i wykonujê mu Hot Shot .Podnoszê go i wykonujê mu Irish Whip w naro¿nik.Gdy siê wbija idê do niego i przewracam go by by³ przodem do mnie . Nastêpnie wykonujê mu potê¿ny Chop w klatkê piersiow± . Gdy jest w naro¿niku czêstujê go Low Kick'ami. Gdy os³abiony Miz wstajê, wystawiam rêkê tak do przodu tak by styka³a siê z jego rêk± drug± za¶ trzymam ca³y czas gardê. Momentalnie chwytaj±c jego d³oñ wykonuje Irish Whipe w naro¿nik.Biegn±c za nim dajê mu w prezencie Clothesline A dla upokorzenia taki jak Miz to robi.Podnoszê go na ¶rodku ringu i wykonuje Alberto Bomb[Powerbomb.Podnoszê go i Katapulta w naro¿nik.Gdy bêdzie w naro¿niku ja biegnê na niego by go wbiæ . Idê do ¶rodka i czekam na niego.Korzystam z okazji ,¿e on powoli odchodzi w takim razie odbijam siê od lin i wykonujê Clothesline.Podnoszê go i przechodzimy w klincz.On jest os³abiony wiêc ja z ³atwo¶ci± wygrywam.Podnoszê go i wykonuje Spear
1.Alberto Rodríguez
2.Alberto Del Rio
3.Ataki:
Rolling Cross Armbar
Enziguri
Double Knee Facebuster,Alberto DDT[Viper DDT], Enziguri to Arm, Hell's Gate,Camel Clutch,Alberto bite [Batista bite], Reparted Customps To The Face,Double Knee Armbreaker,Alberto Bomb [Batista Bomb],Spear,PowerSlam,Big Boot
4.Kip Up. Si³acz
5.5 000$
6.
7.1.96m
8.119kg
9. 85%
10.http://www.youtube.com/watch?v=IGmZiJmOvPg
11
12.
13.1368247
STREAK
0/0/0
0/0/0
1/0/0
Dalej Rio
1.Imiê i nazwisko: Stephen Farrelly
2.Gimmick: Sheamus
3.Ciosy: High Cross , Irish Curse , Brouge Kick , Celtic Slam , Camel Clutch , War Sword , Running Powerslam , Fallaway Slam , DDT , Big Boot , Clothesline , Suplex
4.Umiejêtno¶ci: Wytrzymalosciowy,Silny
5.Roster: Raw
6.Kasa: 15 000%
7.Wzrost: 198 cm
8.Waga: 123 kg
9.Si³a: 100%
11.Theme: Written In My Face
12.Wygl±d:
14.Charakter postaci: Heel
15.Osiagniecia: brak
16.Kontakt GG: 26579475
Streak na Raw: 0-0-0
Steak na Smackdown: 0-0-0
Streak na PPV: 0-0-0
Streak na Superstars: 0-0-0
Podnoszê go i odbijam siê od lin i wykonuje Big Boot po czym/Podnoszê go i wukonuje Double Knee Armbar.
1.Alberto Rodríguez
2.Alberto Del Rio
3.Ataki:
Rolling Cross Armbar
Enziguri
Double Knee Facebuster,Alberto DDT[Viper DDT], Enziguri to Arm, Hell's Gate,Camel Clutch,Alberto bite [Batista bite], Reparted Customps To The Face,Double Knee Armbreaker,Alberto Bomb [Batista Bomb],Spear,PowerSlam,Big Boot
4.Kip Up. Si³acz
5.5 000$
6.
7.1.96m
8.119kg
9. 85%
10.http://www.youtube.com/watch?v=IGmZiJmOvPg
11
12.
13.1368247
STREAK
0/0/0