Wchodzę...
1.Alberto Rodríguez
2.Alberto Del Rio
3.Ataki:
Rolling Cross Armbar
Enziguri
Double Knee Facebuster,Alberto DDT[Viper DDT], Enziguri to Arm, Hell's Gate,Camel Clutch,Alberto bite [Batista bite], Reparted Customps To The Face,Double Knee Armbreaker,Alberto Bomb [Batista Bomb],Spear,PowerSlam,Big Boot
4.Kip Up. Siłacz
5.5 000$
6.
7.1.96m
8.119kg
9. 85%
10.http://www.youtube.com/watch?v=IGmZiJmOvPg
11
12.
13.1368247
STREAK
0/0/0
0/0/0
1/0/0
Kiedy jeszcze nie zabrzmiaj ''GONG'' spogladam na fanow z usmiechem na twarzy . Kiedy uderzyli juz w GONG rozgrzewan nadgarski , po chwili okrazamy siebie nawzajem . Spogladam naniego z usmiechem i z biegiem czasu szubkim krokiem podchodze do niego i uderzam go 3 razy z piesci w twarz . Po tym odsuwam sie troche i wykonuje szybkiego clothesline i gdy wstaje jestem juz przygotowany , wiec wykonuje mu kolejny clothesline gdy lezy kucam i odpoczywam w narozniku . Kiedy zaczyna wstawac podchodze i wtompuje jego plecy 6 razy . Gdy on juz stoi na nogach zuca mnie na naroznik i gdy chce mi wykonac clothesline ja unikam i wykonuje mu German Suplex po tym rzucam go na naroznik i wykonuje shining wizard .
Gdy on lezy podnosze i z mocna sila wyrzucam go za ring gdy wstaje i wchodzi na ring ja wykonuje mu BigBoot . I ide do naroznika . Gdy moj przeciwnik juz stoi przewalam go clothesline i gdy lezy podchodze i stompuje jego noge 8 razy . Po tym ide do naroznika i odpoczywam. (sorki ale CTRL mi nie dziala)
Idę powoli do narożnika i się rozgrzewam . Kątem oka patrzę na mojego przeciwnkiaczekam na 1 krok przeciwnika.Kątem oka widze że na mnie biegnie atakuję go 3 Clotheslenami.Ciągnę go na środek ringu i wykonuję 7 punchy w twarz by był zamroczony potem 10 punchy i 11 tak mocny by upadł . Powinien być naprawdę zamroczony więc siadam mu na klacie i punchuje mu twarz 6 razy . Wstaję i 7 kopnięć w jego twarz. Podnoszę go i Katapulta w narożnik.Łapię go za głowe i wykonuje 4 Irish Weep'ami w narożnik.Idę do środka i czekam na niego. Korzystam z okazji ,że Cm Punk powoli odchodzi w takim razie odbijam się od lin i wykonuję Clothesline.Gdy jesteśmy przy narożniku ja wykonuję 6 ciosów kolanem (3 w brzuch i 3 w twarz ,gdy będzie skulony).Wbijam go w narożnik ,a następnie wykonuję Katapultę w następny narożnik.Podnoszę go i wykonuje Alberto Bomb [Powerbomb].Wykonuję 6 kopnięć w jego głowę i podnoszę. Łapię go za głowę i 10 punchy w twarz. Przechodzimy w klincz ,który ja z łatwością wygrywam.Idę z nim na środek i wykonuję kopnięcie w brzuch po czym 3 CHOPY . Gdy leży podnoszę go i wykonuję kopnięcie w brzuch po czym Chop . By się upewnić ,że będzie miał trudności ze wstaniem dokładam mu 5 kopnięć w głowę i 5 kopnięć w żebra .Podnoszę go i wykonuje Spear.
1.Alberto Rodríguez
2.Alberto Del Rio
3.Ataki:
Rolling Cross Armbar
Enziguri
Double Knee Facebuster,Alberto DDT[Viper DDT], Enziguri to Arm, Hell's Gate,Camel Clutch,Alberto bite [Batista bite], Reparted Customps To The Face,Double Knee Armbreaker,Alberto Bomb [Batista Bomb],Spear,PowerSlam,Big Boot
4.Kip Up. Siłacz
5.5 000$
6.
7.1.96m
8.119kg
9. 85%
11
12.
13.1368247
STREAK
0/0/0
0/0/0
1/0/0
Patrzę na niego po czym podnoszę go i wykonuje Reparted Customps To The Face.I zapinam Hell's Gate
1.Alberto Rodríguez
2.Alberto Del Rio
3.Ataki:
Rolling Cross Armbar
Enziguri
4.Kip Up. Siłacz
5.5 000$
6.
7.1.96m
8.119kg
9. 85%
11
12.
13.1368247
STREAK
0/0/0
0/0/0
1/0/0
Wbijam na ring kopie Alberta w głowe aż go zamroczyło poczym wszedłem na narożnik wykonałem Air Bourne
Face
Cm Punk szansa na kontre przed Reparted Customps To The Face.Bourne interwencja nie udana
Ostatnio edytowany przez EDGE (2011-03-05 22:02:52)