Wchodzê...
1.Alberto Rodríguez
2.Alberto Del Rio
3.Ataki:
Rolling Cross Armbar
Enziguri
Double Knee Facebuster,Alberto DDT[Viper DDT], Enziguri to Arm, Hell's Gate,Camel Clutch,Alberto bite [Batista bite], Reparted Customps To The Face,Double Knee Armbreaker,Alberto Bomb [Batista Bomb],Spear,PowerSlam,Big Boot
4.Kip Up. Si³acz
5.5 000$
6.
7.1.96m
8.119kg
9. 85%
10.http://www.youtube.com/watch?v=IGmZiJmOvPg
11
12.
13.1368247
STREAK
0/0/0
0/0/0
1/0/0
Kiedy jeszcze nie zabrzmiaj ''GONG'' spogladam na fanow z usmiechem na twarzy . Kiedy uderzyli juz w GONG rozgrzewan nadgarski , po chwili okrazamy siebie nawzajem . Spogladam naniego z usmiechem i z biegiem czasu szubkim krokiem podchodze do niego i uderzam go 3 razy z piesci w twarz . Po tym odsuwam sie troche i wykonuje szybkiego clothesline i gdy wstaje jestem juz przygotowany , wiec wykonuje mu kolejny clothesline gdy lezy kucam i odpoczywam w narozniku . Kiedy zaczyna wstawac podchodze i wtompuje jego plecy 6 razy . Gdy on juz stoi na nogach zuca mnie na naroznik i gdy chce mi wykonac clothesline ja unikam i wykonuje mu German Suplex po tym rzucam go na naroznik i wykonuje shining wizard .
Gdy on lezy podnosze i z mocna sila wyrzucam go za ring gdy wstaje i wchodzi na ring ja wykonuje mu BigBoot . I ide do naroznika . Gdy moj przeciwnik juz stoi przewalam go clothesline i gdy lezy podchodze i stompuje jego noge 8 razy . Po tym ide do naroznika i odpoczywam. (sorki ale CTRL mi nie dziala)
Idê powoli do naro¿nika i siê rozgrzewam . K±tem oka patrzê na mojego przeciwnkiaczekam na 1 krok przeciwnika.K±tem oka widze ¿e na mnie biegnie atakujê go 3 Clotheslenami.Ci±gnê go na ¶rodek ringu i wykonujê 7 punchy w twarz by by³ zamroczony potem 10 punchy i 11 tak mocny by upad³ . Powinien byæ naprawdê zamroczony wiêc siadam mu na klacie i punchuje mu twarz 6 razy . Wstajê i 7 kopniêæ w jego twarz. Podnoszê go i Katapulta w naro¿nik.£apiê go za g³owe i wykonuje 4 Irish Weep'ami w naro¿nik.Idê do ¶rodka i czekam na niego. Korzystam z okazji ,¿e Cm Punk powoli odchodzi w takim razie odbijam siê od lin i wykonujê Clothesline.Gdy jeste¶my przy naro¿niku ja wykonujê 6 ciosów kolanem (3 w brzuch i 3 w twarz ,gdy bêdzie skulony).Wbijam go w naro¿nik ,a nastêpnie wykonujê Katapultê w nastêpny naro¿nik.Podnoszê go i wykonuje Alberto Bomb [Powerbomb].Wykonujê 6 kopniêæ w jego g³owê i podnoszê. £apiê go za g³owê i 10 punchy w twarz. Przechodzimy w klincz ,który ja z ³atwo¶ci± wygrywam.Idê z nim na ¶rodek i wykonujê kopniêcie w brzuch po czym 3 CHOPY . Gdy le¿y podnoszê go i wykonujê kopniêcie w brzuch po czym Chop . By siê upewniæ ,¿e bêdzie mia³ trudno¶ci ze wstaniem dok³adam mu 5 kopniêæ w g³owê i 5 kopniêæ w ¿ebra .Podnoszê go i wykonuje Spear.
1.Alberto Rodríguez
2.Alberto Del Rio
3.Ataki:
Rolling Cross Armbar
Enziguri
Double Knee Facebuster,Alberto DDT[Viper DDT], Enziguri to Arm, Hell's Gate,Camel Clutch,Alberto bite [Batista bite], Reparted Customps To The Face,Double Knee Armbreaker,Alberto Bomb [Batista Bomb],Spear,PowerSlam,Big Boot
4.Kip Up. Si³acz
5.5 000$
6.
7.1.96m
8.119kg
9. 85%
11
12.
13.1368247
STREAK
0/0/0
0/0/0
1/0/0
Patrzê na niego po czym podnoszê go i wykonuje Reparted Customps To The Face.I zapinam Hell's Gate
1.Alberto Rodríguez
2.Alberto Del Rio
3.Ataki:
Rolling Cross Armbar
Enziguri
4.Kip Up. Si³acz
5.5 000$
6.
7.1.96m
8.119kg
9. 85%
11
12.
13.1368247
STREAK
0/0/0
0/0/0
1/0/0
Wbijam na ring kopie Alberta w g³owe a¿ go zamroczy³o poczym wszed³em na naro¿nik wykona³em Air Bourne
Face
Cm Punk szansa na kontre przed Reparted Customps To The Face.Bourne interwencja nie udana
Ostatnio edytowany przez EDGE (2011-03-05 22:02:52)